Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tableau vivant by Passionata

Door Angelique op 08.10.2010

Zeker weten dat er vertraagd voetgangersverkeer gesignaleerd zal worden morgen in de Brussel Nieuwstraat. Dit ter hoogte van Inno en veroorzaakt door Passionata.

Morgen zaterdag 9 oktober kan je kijken naar een tableau vivant met glamoureuze pin-ups. Zij zullen als het ware de lingerie tot leven brengen... Oh ja, extra reden om morgen af te zakken naar Brussel, je krijgt 20% korting op de Passionata collectie bij Inno.

Passionata_belmodo.tv_groot
Ontdek morgen dus de Passionata collectie vol smock, ruches, franjes kortom heel veel fashionable sensualiteit.

Gezicht van Passionata op dit moment is het Israëlische topmodel en madam DiCaprio, Bar Refaeli. Ze leeft zich volledig uit in de rol van stoeierige verleidster en zal vanaf nu dus niet weg te slaan zijn uit ons straatbeeld. Geen enkel probleem als fashion kleur geeft aan de straat, zijn wij sowieso al fan ;o)

page loaded