Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Freitag gaat chic

Door Michael op 08.10.2010

Freitag-Reference-Belmodo.tv-12 Freitag-Reference-Belmodo.tv-3
Freitag-Reference-Belmodo.tv-7 Freitag-Reference-Belmodo.tv-10

Het Zwitserse tassenmerk Freitag lanceert een nieuwe trendy lijn onder de naam de Reference Collection. Met deze nieuwe collectie wil het voortaan ook mensen voorzien van een handtas of laptoptas voor de classy & chique gelegenheden. De Reference Collection is een serie van 14 door koeriers te paard geïnspireerde tassen voor media- en stadsmensen, aldus Freitag.

Freitag-Reference-Belmodo.tv-9
Freitag-Reference-Belmodo.tv--6 Freitag-Reference-Belmodo.tv-11

Freitag staat bekend voor zijn tassen en allerhande accessoires gemaakt van zeilen van vrachtwagens. Uniek concept én heel erg bekend on the streets. Het brand is dan ook een echt streetwearmerk. Met deze nieuwe collectie wil Freitag dus duidelijk een nieuw publiek aanspreken. Moet je dus naar een stijlvolle soirée en wil je een nieuwe maar hippe handbag dan is Freitag misschien wel de ideale partner!

Freitag-Reference-Belmodo.tv-1 Freitag-Reference-Belmodo.tv--5

Binnen de nieuwste collectie kan je kiezen uit o.a. de overnight bag, business bag, hip bag, laptop bag, toilet bag, mid-sized wallet, shoulder bag, hand bag, pouch en shopper. Mijn persoonlijke wanna-have is onderstaande laptoptas, waarin je computer in de andere richting wordt opgeborgen.

Freitag-Reference-Belmodo.tv-2

Wil je meer weten over het Zwitserse merk, klik dan hier voor hun website! 

page loaded