Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

shopVIP.be & Me

Door Tiany op 06.10.2010

shopvip-04

Ik ben een die-hard online shopper: schoenen, tassen, accessoires, jurkjes, stuff voor mijn kids en ook mijn boodschappen gebeuren via het net. Vanzelfsprekend ben ik ook altijd op zoek naar de koopjes van het moment en daardoor bleek ik de aangewezen persoon voor de lancering van een nieuw online project...

Heb ik je nieuwsgierigheid al gewekt? Gelijk heb je ook want het Nederlandse shopVIP.com doet eindelijk zijn intrede in ons klein Belgiëlandje en ik mag zomaar the one zijn om het te onthullen....God I love my job! 

Vanaf volgende week woensdag 13 oktober kan je via www.shopvip.be genieten van heel wat merken en mega discount prijzen. Het aanbod wordt ook om de haverklap volledig aangepast, lees: bijna wekelijks nieuwe merken met goodies die soms tot -70% goedkoper zijn. Enige vereiste; je moet lid zijn, maar dat zorgt dan weer voor een very exclusive kantje. Klinkt veelbelovend dus! 

shopvip-03

Registreer je alvast via www.shopvip.be en ontvang alvast € 5 korting bij je eerste aankoop. Doe ook mee aan onze Belmodo.tv wedstrijd en wie weet mag je volgende week met mij naar de exclusieve lancering van shopvip.be in de Stadsfeestzaal in Antwerpen (11u) voor some champagne, een fijne kennismaking en goody bag included smile 

page loaded