Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

From Russia with love

Door Tiany op 05.10.2010

Nét voor de lancering van onze grootste droom, nl. de Big Belmodo.tv fashion show, ben ik gevlucht naar Mockba om hier een beetje te kunnen 'chillen'. Want ja, het is hier ijskoud en plots besef ik dat mijn heerlijk warme winterjas bij fashion friend E ligt en ja haa ik ben in Moskou, maar neen...ik ben niet gevlucht; ik heb gewoon het geluk om hier op uitnodiging van Clinique van de ene wow in de andere te mogen rollen. 

De wohooo's gaan vooral naar de beeldige architectuur en de bizarre magische sfeer die hier in de lucht hangt, niet echt te omschrijven maar deze stad heeft iets dat je helemaal intigreert. Mijn mondje valt ook steeds open van de onwaarschijnlijk hoge prijzen die je hier voorgeschoteld krijgt. Het is hier soms een ware hel voor fashionista's. God zij dank is er blijkbaar ook een Zara, die ik eens vakkundig, in the name of research ga uitpluizen. Wat ik hier nu precies doe? Wel, kennismaken met een fijne Clinique vernieuwing en binnenkort krijg je daar de nodige info over. Ondertussen ben ik alvast aan het testen geslagen en in deze eerste fase kan ik al meedelen dat ik enorm tevreden ben over de resultaten...I'll keep you posted en als je de komende weken iets aan mij ziet, lees: een stralende huid... weet dat het thanx to Clinique is! 

Russian sky line is like a fairy tale

russia-12

russia-05 russia-01

russia-06 russia-04

Night views van op het Rode Plein

russia-11 russia-10

Marie @ Clinique en Claudia @ Cosmopolitan Holland

russia-08 russia-09

Great skin, I found it in Russia!

russia-15

russia-14

Russian press....looking very Russian smile

russia-02 russia-03

And the secret is within...binnenkort meer over het nieuw geheim product van Clinique, al benieuwd?

russia-16

Ma & Marie @ work

russia-17 russia-18

page loaded