Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

South Antwerp

Door Angelique op 04.10.2010

Hier op Belmodo.tv lieten we jullie een dikke maand geleden weten dat De Burburestraat afgelopen weekend zijn grote fashionexperience zou houden. Uiteraard gingen we afgelopen vrijdag kijken naar de opening van  ‘South Antwerp’ de luxueuze lifestyle modehappening op het Zuid in Antwerpen.

Heel het weekend kon je dus ongedwongen rondhangen en shoppen in De Burburestraat én kreeg je doorlopende fashionshows met o.a outfits van Hospital en Clinic, juwelen van Mas Tu Vu, brillen van Philip Hoet en lingerie van Sinns.

SA_show1 SA_show2 SA_show3
SA_show4 SA_show5 SA_show6

 (foto's: Eric Wijnen) 

De volgende South Antwerp is gepland in maart 2011, check hier de SA-site en ontdek alle info over het mode event.

page loaded