Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgisch interieur bij Selfridges

Door Angelique op 04.10.2010

Sixinch is een dynamisch Belgisch ontwerpbureau van jonge gasten Pieter Jamart en Michel Sels. Wij zijn verzot op hun 'Fragile' kartonnen doos ontwerp, een tromp- l' oeil design en eigenlijk een zachte poef in rubber. Maar we houden ook van de opvallende knalroze of gouden Louis zetel. 

boxFragile_Sixinch LouisRoze_Sixinch

Niet dat we vanaf nu hier op Belmodo.tv het plost dagelijks over interieur zullen gaan hebben...Maar wat we wel absoluut het vernoemen waard vinden is dat Sixinch bij Selfridges in Londen voor een nieuwe look heeft gezorgd in de schoenenafdeling.

Sixinch_Selfridges_groot

De nieuwe Selfridges afdeling is nog maar net geopend en telt meer dan 5000 paar schoenen die nu pronken op én tussen de 'Green dragon' van het Belgische Sixinch, knap!

page loaded