Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Black Balloon voor Interieur Kortrijk

Door Lies op 01.10.2010

Van vrijdag 15, tot en met zondag 24 oktober kan je in Kortrijk terecht voor de 22ste design biennale. Die week is Kortrijk dus dé place to be en het ideale ontmoetingsplatform voor design afficionados, professionelen, en ook het grote publiek is uiteraard meer dan welkom. Meer info daarover vind je hier!

Elk jaar worden de hosts en hostesses in nieuwe fashionable kostuumpjes gestoken. De vorige jaren viel die beurt te eer aan oa Walter Van Beirendonck, Kaat Tilley en Xavier Delcour. Dit jaar is het de beurt aan Black Balloon: het jonge Gentse designerduo Cleo Baele en Sarah Bos, die eerder al ontwierpen voor oa Soulwax.

5
Black Balloon: Cleo Baele en Sarah Bos

Kijk en oordeel zelf! Ik ben alleszins volledig weg van de pantone geïnspireerde outfits! Good job!

2

3 1

7 6

page loaded