Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

REMINDER: de Invasie van Leuven

Door Angelique op 25.09.2010

Don't forget sweethearts, want nu zondag 26 september is het eindelijk zover! Dan gaan we samen met De Invasie en zijn strijders Leuven binnenvallen. Ja je leest het goed! Logisch, want het was vorige jaar, meteen liefde op het eerste gezicht tussen Belmodo.tv en De Invasie. 

Patroon-E-2

De perfecte modematch

We zijn beiden verzot op wat jonge ontwerpers boeit, drijft en helemaal gek van wat ze uiteindelijk realiseren. De Invasie trekt steden binnen, helpt jonge creatievelingen om nog meer harten te veroveren. Ze bieden een echt podium voor ontwerpers en Belmodo.tv zet jonge designers nu eenmaal graag in the picture. Een perfecte modematch, die je kan bewonderen op zondag 26 september in de Belmodo.tv zaal met o.a. Tina D., Black Balloon, Gewoon Lies, Lalou-Dandine, Plastique Magique, London in th Rain, Harald Ligtvoet, Red Juliet en Forêt Féerique.

Belmodo.tv styling

Je kan niet alleen leuke ontwerpen ontdekken én kopen op De Invasie...In de Belmodo.tv zaal geven we met ons Belmodo.tv team stylingadvies aan iedereen die een modevraag heeft. Je kan alle ontwerpers passen, mixen, matchen én kopen.

Kom zeker langs en maak kans op super Belmodo.tv prijzen.

De Invasie preview

Portret-De-Invasie-Belmodo.tv Black-Balloon-De-Invasie-2010-Leuven-Belmodo.tv
o.a. Portret en Black Balloon, labels uit Gent vind je op De Invasie

Oopsie, die moet je hier bij ' Belmodo.tv meets De Invasie' checken ;o)

We zien elkaar nu zondag...

De Invasie

STUK kunstencentrum
Naamsestraat 96
3000 Leuven

zondag 26 september van 10:00 tot 17:00

Tot dan!

page loaded