Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim Stumpf wint Mode in the City

Door Michael op 25.09.2010

Kim-Stumpf-Inno-Mode-in-the-city-1

Modeontwerpster Kim Stumpf is de grote winnaar van de wedstrijd Mode in the City. Deze wedstrijd werd georganiseerd door Innovation naar aanleiding van de opening van de vernieuwde Inno in Antwerpen. Check hier het shopreport van de Inno op de Meir!

Mode in the City is een wedstrijd georganiseerd door het Flanders Fashion Institute (FFI) en Galeria Inno Antwerpen. Hiermee wil men het talent en de creativiteit stimuleren van de jonge beginnende designers. Juryleden waren Isabelle Santens van modehuis Andres (Xandres & Hampton Bays), ontwerpster Anna Heylen, Yan Aerts (Mexx) en Geert Bruloot. In de persjury zetelden Agnes Goyvaerts van De Morgen, Elke Lahousse van Weekend Knack en Nica Broucke van Elle. Inno werd vertegenwoordigd door Iris Van Eesbeeck.

Inno-Kim-Stumpf-Mode-In-The-City-2

De derde plaats ging naar Eva Wens, gevolgd door Katrien Van Hecke. Winnares was dus Kim Stumpf. Haar collectie zal binnenkort in productie gaan en dus te koop aangeboden worden bij Inno.

Proficiat aan Kim Stumpf! Binnenkort krijg je hier trouwens nog meer nieuws van dit designerstalent.

page loaded