Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

a Martini D&G stirred, not shaken please

Door Angelique op 23.09.2010

Wat als good drinks & fashion elkaar ontmoeten...? Wel dan heb je Gold, de jongste Martini variant helemaal ontworpen door het meest bekende Italiaanse designerduo Dolce&Gabbana. Mooi extraatje, de bloedmooie Monica Bellucci speelt de hoofdrol in de campagne.

Belmodo.tv_D_G_Martini_MonicaandD_G Belmodo.tv_D_G_Martini_fles

How to...

D_G_MartiniGold_serveertips

D&G Martini Gold vind je binnenkort in een 10-tal Belgische verkooppunten van Dolce&Gabbana en zal geschonken worden in een vijftigtal topbars. Vanaf oktober ligt de D&G Martini fles met de mooie zwarte doos ook in de supermarkt voor € 21,99.

De bloedmooie Bellucci

Belmodo.tv_D_G_Martini_Gold_MonicaBellucci Belmodo.tv_D_G_Martini_Gold_Roma
Belmodo.tv_D_G_Martini_Gold_MonicaBellucci2 Belmodo.tv_D_G_Martini_Gold_glass

De bijhorende campagne is van de hand van Jonas Åkerlund, de favoriete regisseur van sterren als Madonna en Lady Gaga. Hoofdrolspelers zijn de bloedmooie Monica Bellucci en de ontwerpers zelf Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Alles werd geshoot in de straten en pleinen van Rome. De beelden bezingen de schoonheid van Italië en brengen hulde aan de Italiaanse cinema van weleer. Knap!

page loaded