Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blake Lively krijgt eigen Louboutins

Door Michael op 17.09.2010

Blake-Lively-Belmodo.tv--2

Blake Lively is verslaaaaaaaaaaaaafd aan Louboutins! Maar dat wist je allicht wel al, wat je nog niet wist is dat Christian Louboutin zo gecharmeerd is door Lively dat hij gewoon een paar schoenen naar haar heeft genoemd. De schoenen kregen de naam The Blake. Lively was natuurlijk overenthousiast! Ja, wie zou dat niet zijn:-)

Blake-Lively-Belmodo.tv--4 Blake-Lively-Belmodo.tv--3
Blake-Lively-Belmodo.tv--5 Blake-Lively-Belmodo.tv-1

De schoenenontwerper ontmoette de Gossip Girl actrice in Parijs. Hij nam haar achterop zijn scooter om de stad te laten zien en trok met haar naar zijn atelier. Lively raakte zo gefascineerd door een paar schoenen dat hij gewoon beslist heeft om die om te dopen tot The Blake.

page loaded