Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Le Mont Saint Michel F/W-collectie 2010

Door Michael op 16.09.2010


Belmodo.tv trok gisteren richting Brussel voor de presentatie van de herfst- en wintercollectie van Le Mont Saint Michel. Place to be was de hippe winkel van Hunting & Collecting. Check hier alvast het shopreport van Hunting & Collecting @ Belmodo.tv.


De collectie bevat enkele topstukken die elke self made man in huis moet halen. Ik ben alvast verzot op de rode cardigan. Degelijke stoffen zijn gebruikt en klassiek ogende cardigans met een hedendaagse twist vormen de collectie. Het etiket is trouwens compleet Das Pop approved.Bent Van Looy van Das Pop is het gezicht van de lijn en ontwierp samen met Le Mont Saint Michel de collectie. Blijkbaar zijn Bent Van Looy & Le Mont Saint Michel stylist Christian goeie maatjes. Dus een samenwerking was iets wat evident was maar bovendien héél natuurlijk verlopen is. Bent sleurde zijn platenbak richting Brussel en draai vette schijven voor het Brusselse publiek.Wil jij jouw boyfriend een trendy look aan meten? Dan is Le Mont Saint Michel een absolute must-have! Vanaf nu te koop bij Hunting & Collecting in Brussel.

page loaded