Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Helena&Jelbrich: collectie II

Door Angelique op 16.09.2010

Gent barst van het ontwerpertalent, dat kan je binnenkort trouwens ook opnieuw ontdekken op De Invasie. Want dan trekken heel wat jonge ontwerpers Leuven via Het Stuk binnen op zondag 26 september. Wie wij al een dik jaar in de gaten houden zijn designerzussen Helena en Jelbrich Verstraete. De jongste creëert de jurken, de oudste ontwerpt de passende juwelen.

Gisterenavond stelden de Gentse zussen hun tweede collectie voor in Café Theatre. Helena studeerde vorig jaar af aan de de Genste Mode Academie KASK en ook bij haar voorstelling toen waren we aanwezig. Je leest hier trouwens hoe we hen vorig jaar als " ontwerptalent uit Gent gespot" beschreven.

Belmodo.tv dook ff mee achter de schermen. 

HL-backstage4 HL-backstage3
HL-backstage1 HL-backstage2

HL-backstage_juweel1 HL-backstage_juweel2

De collectie van Helena en Jelbrich sluit perfect aan bij elkaar, als designerzussen ontwerpen zijn op deze manier een superunieke collectie. Heel vrouwelijk, frivool, de jurkjes zijn eenvoudig mooi en de juwelen zorgen voor de eyecatcher. Alles uit de collectie is met de hand gemaakt! 

Helena's jurken

HL-backstage_show4 HL-backstage_show3
HL-backstage_show2 HL-backstage_show1

Jelbrichs juwelen

HL-juweel2 HL-juweel_

Café Theatre was gisteren een en al fashion. Modeshow tussen het publiek met bijhorende knappe juwelen presentatie.

HL-juweel4 HL-juweel3

Een kleedjes kost gemiddeld tussen de €250 en €300, de juwelen variëren van €150 tot €750.

Voorlopig kan je het werk van de zussen Verstraete alleen kopen op bestelling. Toekomst gewijs zullen we de collectie zeker treffen in de betere boetieks...keep ya posted! 

HL-backstage_portret

page loaded