Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Have a fashion seat

Door Angelique op 14.09.2010

Heel leuk en goed gevonden, die meet&greet tussen tassenlabel Eastpak en designbureau  Quinze&Milan. De collab 'Built to resi(s)t', is vanaf nu te koop. 

Eastpak_Quinze3 Eastpak_Quinze4

Vanaf nu trek je die makkelijk Eastpak niet alleen meer om je schouder, je kan er gewoonweg gaan in zitten, liggen, lezen, vrijen...noem maar op. Eastpak liet Quinze&Milan een limited edition sofa en poef ontwerpen, de sofa zou om en bij de €1900 kosten. Niet meteen de prijs van een Eastpak op je rug, het is dan ook een collectors item natuurlijk.

Eastpak_Quinze2
Eastpak_Quinze1

Strak ontwerp van de hand van Quinze&Milan, de handige opbergvakken en typsiche stoffenkeuze blijven dan weer typisch Eastpak.

Het is niet de eerste keer dat Eastpak zich succesvol uitlaat met bijzondere creatieve uitspattingen. Denk aan de Raf Simons tassen én de Ed Banger collectie van vorig jaar. We zijn alvast benieuwd naar de volgende creakronkels van Eastpak.

page loaded