Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dunhill eyewear

Door Michael op 14.09.2010


Als enige man in het gezelschap ben ik genoodzaakt natuurlijk om alles wat men inspired is voor mijn rekening te nemen. No worries, met veel plezier! Gisteren dus richting Dunhill voor de launch party van Dunhill Eyewear. Naast alle brillen was er afternoon tea, food & drinks en leuke live jazz muziek. Allemaal in het chique kader van Tribeca aan de Louizalaan in Brussel. Head Designer Dunhill Eyewear Ralf Nadler vertelt ons alles over de nieuwe lijn.Dunhill ken je allicht wel van naam en doet je meteen denken aan statige herenpakken, knap gemaakte manchetknopen en eerder klassiek dan hip & trendy. Wel de eyewear collectie probeert toch om die veronderstelling te doorbreken. 

De eyewearcollectie is brand new en wordt onderverdeeld in 3 verschillende thema's. Je hebt classic waar de klassiekere types onder vallen, vervolgens heb je casual waar het al iets nonchalanter mag zijn en als laatste heb je de categorie sport voor de sportievelingen onder ons.


Een typisch kenmerk van alle Dunhill brillen is de extreme lichtheid. Alle brillen wegen bijna niets omdat ze bestaan uit duurzame materialen als carbon en titanium. Vederlicht dus, maar wel ijzersterk! Monturen krijg je in verschillende vormen en er zitten écht een aantal exemplaren in die je gezicht meer dan opfleuren. 

Ben je dus op zoek naar een leuk cadeau voor je lover of husband? Twijfel niet langer en ga een kijkje nemen naar de nieuwste kijkers in (zonne)brilland. Als je die boyfriend jeans bovenhaalt zou een Dunhill bril je outfit wel kunnen afmaken!


Head Designer Dunhill Eyewear probeert zelf een paar van de verschillende brillen en legt ons uit welke materialen gebruikt werden.


Prijzen voor brillen starten vanaf €267 en de zonnebrillen koop je vanaf â‚¬195. Dunhill eyewear kan je kopen bij de betere zelfstandige opticien. Voor meer info check www.rodenstock.com

page loaded