Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fitflop @ the feet eating fish

Door Tiany op 13.09.2010

Me, the notorious high heeled woman, begin de laatste tijd last te krijgen van mijn voeten. In eerste instantie ben ik de oorzaak gaan wijten aan mijn actuele loop-regime, maar bij nader inzien begin ik voorzichtig de pijnlijke situatie te associëren met mijn jarenlange verslaving aan torenhoge stiletto's. Plots mijn gigantische verzameling gaan vervangen door platte ballerina's is geen optie en daarom ben ik een tijdje geleden mijn heil gaan zoeken in de inmiddels bekende Fitflops. De wonderen zijn de wereld nog niet uit en de soelaas dat mijn voetjes vinden in deze slippers is haast niet te geloven. 

fitflops-05

Het is donderdag 10 september als ik naar de zogenaamde Body Lounge trek in de Antwerpse Quellinstraat, waar ik een afspraak heb met 'visjes' the world of Fitflops. Want ja, we worden exclusief voorgesteld aan de zomer 2011 collectie, die echt onwaarschijnlijk groot lijkt te zijn geworden, met exemplaren die je voetjes niet alleen goed doen maar ook zorgen voor de nodige looks. Als kers op de taart en extra verwennerij voor onze voeten, werden we voorgesteld aan de zogenaamde visjes....in eerste instantie een beetje gevreesd en na het gekietel als zeer OK bevonden. Het resultaat nadat ze aan onze voetjes hadden geknabbeld? Zijdezacht... I kid you not.  

fitflops-01 fitflops-03

fitflops-06

fitflops-09

fitflops-07

page loaded