Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Why we love Swatch

Door Angelique op 07.09.2010

We zijn al zo zot van de supersimpele Colour Codes Swatch en nu krijgt de meest happy horloge ever er een zusje bij!

colorcode_swatch_belmodo anne-flore_swatch

Anne-Flore Marxer, de Zwitserse snowboardster die deel uitmaakt van het Swatch ProTeam heeft haar eigen collectie ontworpen. De Anne-Flore Swatch is zeg maar de stoerdere zus van de Colour Code. Met zes nieuwe modellen van de befaamde, originele klassieker Gent heeft Anne-Flore haar persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Fashion meets sports, we like!

swatch_anneflore5 swatch_anneflore4 swatch_anneflore3 swatch_anneflore2 swatch_anneflore1

Voor elk van de nieuwe modellen (waarvan er één beschikt over het Swatch Snowpass systeem, ideaal voor de sporty ladies) heeft Anne-Flore de typische felle Swatch kleuren gebruikt. 

Why we love deze Swatch? Omdat het een heel erg simpele horloge is, het fleurt je outfit op. Ook al ben je classy gekleed, trek het je niet aan je Swatch zorgt voor een fashion twist met een knipoog én dat voor maar €38. Dit is ook een superfijne cadeautip trouwens!

page loaded