Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv & The art of being British

Door Patricia op 04.09.2010

Een nieuwtje onder de zon (of regen, if you wish): ik ben zopas voor een tijdje verhuisd naar Londen om een intensieve opleiding te volgen in Fashion Merchandising and Communications. Dat geeft mij de mogelijkheid om in mijn vrije uren te genieten van de geweldige dingen die Londen zoal te bieden heeft. Zoals vandaag, wanneer "The art of being British" verkend wordt in Jermyn street. Concreet betekent dit dat deze straat vol classy it-plaatsjes autovrij wordt gemaakt en er demonstraties en proeverijen plaatsvinden van verscheidene meesters in hun vak. Denk zeer divers: Thee, kaas van Paxton & Whitfield, muziek van de Royal Academy of Music en een catwalk met verscheidene défilés. Kortom, inderdaad een zeer Britse bedoening! Ik probeer deze namiddag alvast eens langs te gaan tussen 12 en 17h, maar als dat niet lukt is er nog steeds Londen's eigen Fashions Night out op 8 september die volgende week woensdag plaatsvindt en de Carnaby Catwalk open air catwalk show op zaterdag 11 september. Hello London! Ik hou jullie op de hoogte!

Jermyn_Street_Presents_1DF
Emily Byron, afstammeling van Lord Byron, gefotografeerd in Jermyn street door modefotograaf John Swannell.
page loaded