Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A fashion night out @ Miele Catwalk 2010

Door Michael op 03.09.2010

Liefhebbers van de Belgische mode wisten het al langer, Miele Catwalk was aan zijn 2de editie toe. De jaarlijkse Miele Catwalk show vond gisteren plaats en uiteraard was Belmodo.tv van de partij! Hier een fotoverslag van een zeer geslaagde avond, vanop de eerste rij! Jihaa! Ah ja, voor we het vergeten: presentator en presentatrice van dienst waren Gilles De Bilde en ...Tiany Kiriloff, looking fabulous in AF Vandevorst!

Miele-Catwalk-2010-backstage-Tiany-Gilles

14 Belgische modelabels en topontwerpers van eigen bodem gaven gisteren het beste van zichzelf en dat zorgt backstage voor best wat spanning en tonnen sfeer! Spotted: make up and hair artists die de laatste hand leggen aan de modellen en Gilles De Bilde ijsbeert al repeterend rond!Miele-Catwalk-2010-7

Anne Kurris

Anne Kurris, een sympathieke ontwerpster van superleuke kinderkledij, beet de spits af, en toverde meteen een glimlach op ieders gezicht! 

Sarah Pacini 

Sarah Pacini, een Belgisch label dat van knitwear houdt, toont de kunst van drapage, één van de trends voor komende winter.

Marie Jo

Mooie en vooral heel degelijke lingerie bij Marie Jo.

EssentielHampton Bays

Fabuleux Marcel de Bruxelles


Een leuk catwalkmoment bij le Fabuleux Marcel de Bruxelles, waar de modellen niet één per één, maar ' en famille' de catwalk betreden.

Just In Case


Just in Case doet het met prints, en scoort! De prints zijn een digitale afdruk van aquarellen die ze zelf schilderen. Op en top creativiteit dus.

xandres

Marie Jo L'Aventure


Marie Jo L'Aventure showt haar zeer geslaagde samenwerking met AF Vandevorst! We like! Vooral de shoes!

Olivier Strelli


Mademoiselle Jean

Mademoiselle Jean betoverde iedereen met haar stoere en prachtige modellen, die heerlijk gracieus haar sexy lingerie showden. Een van de topmomenten van de hele avond!

Pierre - Antoine Vettorello


Pierre-Antoine Vettorello, net afgestudeerd aan de Antwerpse modeacademie, heeft de eer dit jaar Mieles catwalk favoriet te zijn. Wij waren al fan tijdens de show van de academie in juni, en zijn dat nog steeds! Pierre-Antoine vertrekt binnenkort naar Parijs, wat hij daar precies gaat doen wil hij nog niet kwijt. Benieuwd waar dit toptalent gaat werken?! 

Check hier de fotoshoot van Pierre-Antoine Vettorello, exclusief op Belmodo.tv!

Sandrina Fasoli

Ach, Sandrina Fasoli... zo mooooooooooi! Wij zijn helemaal verliefd op haar FW10 collectie. Vooral van de prachtige roestkleur die zij zo mooi gebruiken. Ze openden trouwens net een winkel in Brussel, dus you know where to find it! 

Christophe Coppens

Christophe Coppens' hoeden zijn altijd een lust voor het oog, en dat was nu niet anders! Het wordt nu uitkijken naar zijn hoeden die hij zal tekenen voor JBC.

Tim Van Steenbergen


Voor een modeshow van Tim Van Steenbergen moet je normaal gezien naar Parijs afzakken, maar wij zagen het gisteren in Brussel! Vooral voor mannen is deze collectie om van te smullen. Maar ook de drapage die Tim gebruikt bij de dames, is niet verkeerd!

PARTY PARTY PARTY ...

En na een geslaagde show, hoort een geslaagd feestje! Pretty fashion people + coupkes, heerlijke finger food van sterrenkok Yves Mattagne, Neuhaus pralines, show cooking, etc = succes verzekerd!

Heinz-Gijbels-_-Lieve-Gerrits-Miele-Catwalk-2010-Belmodo.tv Tiany-_-Tim-Van-Steenbergen-Miele-Catwalk-2010
Stylist Heinz Gijbels & styliste Lieve Gerrits. Tiany met designer Tim Van Steenbergen.

Miele-Catwalk-2010-Els-Tibau
Freelance modejournaliste Veerle Windels met ontwerper Tim Van Steenbergen. Els Tibau en styliste Laurence.

VT4 - presentatrice Cara Van der Auwera en een vriend. Styliste Lien Degol, Natan ontwerper Edouard Vermeulen en VT4-presentatrice Véronique De Kock.   

Voor de gelegenheid werden 8 Miele wasautomaten gecustomized door 8 Belgische topdesigners. Hier onze favorieten!


Wil jij zo een wasautomaat in huis? Surf dan vliegensvlug richting www.miele.be en speel mee met de wedstrijd!

Voilà, alweer helemaal klaar voor de editie van volgend jaar! 

page loaded