Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls From Omsk go to…Paris!

Door Lies op 01.09.2010


1

Girls From Omsk, het label van de Belgische ontwerpster mét Russische roots, Valéria Siniouchkina, kende je al. Maar...Valéria's Fall/Winter10 collectie ken je nog niet. En dat is jammer, want ze is, once again, zeeeer mooi.

Deze winter trekken de imaginaire 'girls from omsk' naar Parijs, en dat geeft een elegante toets aan het typische 'street' karakter van het label. Zo bewijst Valéria dat street en chic hand in hand kunnen gaan. De stoere meiden van Omsk (de Siberische geboorteplaats van Valéria's vader) blijven trouw aan hun edginess, maar durven ook hun romantische kant te tonen deze winter. Ook voor de boys zitten er trouwens erg leuke t-shirts in de collectie.

2

3

5

GFO verkooppunten in België: in Brussel bij Mr Ego, Street Teaser en Wake Up; in Antwerpen bij RA13en in Gent bij Cream. Ook op www.girlsfromomsk.be/shop koop je je favoriete goodies!

page loaded