Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fall/winter accessoires: hot to have

Door Angelique op 01.09.2010

Je las hier al eerder op Belmodo.tv in Oh, jij lekker dier, hoe geweldig zot we zijn van beesten als accessoires. Daarmee bedoelen we, go wild met je juwelen en steek eens een paar krokodillen in je oren, hang een uiltje rond je nek, zwier een vogel rond je vinger, draai een pluim in je haar, prik een slang op je blazer enz...Maar naast deze jewel must-haves voor het komende fall/winter seizoen hebben we natuurlijk ook nog heel wat andere outfit opsmuk gespot. En dat deden we deze keer bij Veritas.

De komende maanden geven we jullie dan ook regelmatig een update van what's hot to have.

Alice in Wonderland

Sinds de release van Tim Burtons fantasie-remake blijven de accessoires die doen denken aan lalaland als witte konijnen uit een zwarte hoge hoed naar beneden dwarrelen. Deze look is dan ook ideaal als je in een romantische bui bent.

Het poezelig effect

AliceInWonderland_Belmodo.tv_Veritas

Denk aan witte zachte sjaals met bijpassende handschoentjes incl. oversized kraag voor een extra poezelige effect. Een romantische diadeem maakt je look als de oldskool Alice helemaal af. Let wel overdaad schaadt en kies zorgvuldig hoe je combineert.

Bling bling Alice

Als we helemaal wil schitteren doe je dat ineens toch ook gewoon zelf. Wat dacht je van parels op je schouders? Heel gemakkelijk zelf te naaien op een basic stuk uit je kast. Check zeker de Veritas site en winkel om te weten te komen hoe eenvoudig en goedkoop deze hot to have is

AliceInWonderland_parels-op-de-schouder_Belmodo.tv_Veritas Accentueer je schouders met parels

Deze winter moet je absoluut een hoedje dragen. Durf het deze keer echt en ga nog een stap verder, smash it up met een leuke broche of zelfs meerdere eyecatchers bij elkaar. Als je dit in lichte kleurtjes doet blijf je helemaal in de trend van Alice in Wonderland.

AliceInWonderlandjuwelenbroche_Belmodo.tv_Veritas Versier een hoedje met een broche

Crafts in colour

Als je het even gehad hebt met de lichte Alice in Wonderland kleurtjes, geen enkel probleem. Je kan je ook absoluut laten gaan in felle kleuren. Heel veel kleur in je accessoires zorgt voor een happy look. Denk opvallende en ga voor rood, geel, oranje, groen, blauw, noem maar op alles wat je extra doet stralen.

Een overload aan sjaals

Ga absoluut voor een overload aan gekleurde sjaals in je kast komend seizoen. Waarom? Het is handig het verandert je look in no time, het is niet duur én sommige sjaals kan je echt op meerdere manieren dragen.

CraftsInColor_cirkelsjaalII_Belmodo.tv_Veritas CraftsInColor_cirkelsjaal_Belmodo.tv_Veritas De cirkelsjaal te dragen op verschillende manieren

CraftsInColor_carresjaal_Belmodo.tv_Veritas Deze dubbelzijdige carré sjaal geeft je 2 looks in 1

CraftsInColor_gewevensjaal_Belmodo.tv_Veritas Een kleurrijke geweven sjaal en passende oorbellen voor nog geen €20

Panty party time!

CraftsInColor_panty_sII_Belmodo.tv_Veritas CraftsInColor_panty_s_Belmodo.tv_Veritas

OMG, we like them a lot! Ze maken je look meteen af. Heb je een LBD die graag wat meer casual draagt? No problem, het kan! Doe er een gekleurde panty onder met een leuke plateau pump of een stoerdere laars én you've got the look!

Hot to have & easy to buy

Het leuke aan accessoires is dat je je geen volledig nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen. Want met de juiste accessoires verander je in no time van look, zonder al te diep in je portemonnee te tasten. 

Bij Veritas scoor je deze hot to haves dan ook al voor een prikje. Ga zeker eens snuisteren, mix en match én je zal zien jouw Veritas hot to have maakt je helemaal gelukkig.

Check hier de Veritas_logo_icoon   winkel in jouw buurt.

Tiany duikt samen met Veritas in jouw kast, doe mee en win

Schrijf je hier in voor In the closet en wie weet zorgt Tiany voor jouw styling met de nodige Veritas accessoires.

 Extra leuk om weten is dat je nu dankzij deze Belmodo.tv deelname je ook jouw online tv-debuut kan maken want vanaf woensdag 6 oktober kan je de videoreportage hier bekijken. 
page loaded