Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ohh my Holy Fashion! Wie o wie doet het met H&M?

Door Tiany op 31.08.2010

Het is onwaarschijnlijk maar waar, ik heb nog geen flauw idee van wie er dit najaar in zee gaat met fashion gigant H&M. 

Ik heb me laten vertellen dat ik ZOT ga worden van geluk om de nieuwe samenwerking en zodoende kan ik niet anders dan blijven gissen naar die mysterieuze ontwerper. Of zijn het ontwerpers....want nu pakken die slimme Zweden toch weer uit met 2 movies waarin geteased wordt naar de nieuwe creativo's....arghhhhhh I hate it, I just wanna know. Gaat het om Tomas Maier van Bottega Venetta die een samenwerking aangaat met Vivienne Westwood of is het Phoebe Philo in een very weird pakje? Let's find out.....the bets are on wink  

page loaded