Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rendez Fou met Only

Door Angelique op 27.08.2010

Dag 1 na het Only blog event en de Belgische blogster Debbie Janssens van Rendez Fou is nog altijd niet bekomen. Debbie leerde de Only blog wedstrijd kennen dankzij Belmodo.tv. Ondertussen werd ze de grote winnares en kon ze als blogster België vertegenwoordigen in Kopenhagen. Uiteraard volgen wij de sympathieke fashionista graag op de voet.

"Is dit nu echt gebeurd of was het allemaal een droom? Als ik naar al mijn goodies kijk, die ik heb meegekregen van het Only team weet ik dat het echt is."

Debbie_Shoot_only

2 dagen lang werd Debbie ondergedompeld in ‘the fabulous life’ en dit voor de 15de verjaardag van Only. Fashion, shopping, beauty, shooting, party hardy...alles waar Belmodo.tv ook van houdt dus. Do we need to say more? Over aan Debbie die nu echt wel helemaal "rendez fou" is ;o)

"Op dag 1 zijn we gaan shoppen met een cadeaubon van maar liefst 270 euro! En believe it or not, ik was de enige die aan de kassa nog moest opleggen, maar hey, je bent maar eens om de zoveel tijd in Kopenhagen, right? ’s Avonds hadden we een heerlijk sushi diner en een korte, maar krachtige party nadien. Daarna was het off to bed zodat we de dag nadien op tijd konden opstaan voor de fashion shoots! Ik sliep in hotel Fox (check it out: www.hotelfox.dk) in the Camping Room en het was geweldig! Camping room? Jawel, ik sliep in een tent, berenvel incluis! Je kan hiervan een filmpje bekijken op m’n blog Rendez Fou. Alle kamers waren trouwens ingericht door een andere designer, wat resulteerde in een cool en origineel hotel, vlakbij de shopping streets: de perfecte uitvalsbasis voor dit event dus!"

Blogger-Grouppicture_Belmodo.tv_only
Debbie is de enige bloggirl die niet in de lens kijkt, you rock lady! :o)

Dag 2 was even more fabulous! Die dag had Debbie en de andere blogladies een shoot met casual en party outfit. Ook een dj, cupcakes en champagne waren aanwezig. De Only blogsters mochten zichzelf stylen. Een geweldige ervaring voor een 20-jarige fashionista. 

Debbie zit nog altijd in de Only-rush maar de realiteit is jammer genoeg minder rooskleurig, herexamens are coming up! Veel succes meid! 

Vergeet niet dat jullie ook jullie zelf kunnen verwennen hier op Belmodo.tv dankzij de Only-wedstrijd. Good Luck.

page loaded