Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe shopping hotspots allover!

Door Lies op 25.08.2010

Jochei jochei, het is weer bijna september! En dat is voor ons, modeveelvraten, ontzettend goed nieuws. Wat brengt september dan? Massa's te verslinden modespecials in onze favoriete magazines, de fashion weeks, veeeeel mode-events EN nieuwe shops!

Hierzie, een lijstje met nieuwe adresjes for you, miladies!!

Café Costume

Reeds geopend maar daarom niet minder interessant: Café Costume opende zonet haar derde winkel. Na de vestigingen in Antwerpen en Brussel vinden de boys nu ook tailored suits op de Brabantdam 135 in Gent. EN er is nog een openingsparty op woensdag 8 september!! And we are going! Wie gaat er nog? CC ontwerper Bruno Van Gils (uiteraard) de jongens van Soulwax, die gekleed worden door Café Costume, DJ duo Fredo en Thang, en nog veel schoon volk! Woepie!

1
De heren van Soulwax in Café Costume

Burberry

Op woensdag 1 september opent er een klepper van formaat op de Brusselse Waterloolaan, nr 15: Burberry! En het zal de moeite zijn: de shop zal de typisch Britse Burberry-sfeer uitademen, en op gigantische LED schermen kan je continu beelden zien van de collecties: nice!

2
Beeld uit de Burberry AW10 Campagne

Massimo Dutti

Nog in Brussel opent op woensdag 15 september een Massimo Dutti flagshipstore. Wij gaan zeker en vast de nieuwe Massimo Dutti Fall/Winter 2010-2011 Collection for Men, Women, Boys & Girls en Baby in avant-première bekijken!

3
Massimo Dutti

River Island

En, maar dat hadden we al rijkelijk aangekondigd, in Antwerpen opent op 4 september de Britse keten River Island! 

5 4
6
River Island Goodieeeees!!

Renaissance

Nog very exciting news: in het voormalige pand van Yohji Yamamoto in de Nationalestraat, Antwerpen, opent in september de vernieuwde Princess Blue. Renaissance zal de shop gedoopt worden en met brands als Marc by Marc Jacobs, Acne, Victor & Rolf en Marc Philippe Coudeyre, ongetwijfeld één van onze absolutie favoriete shops!! Architect van dienst is niemand minder dan Glenn Sestig. Er komt zelfs een hippe resto in de shop!

page loaded