Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-have Mode Combo

Door Tiany op 25.08.2010

Leigh Lezark has been on my mind for a while. Haar stijl, haar looks, het feit dat ze mag jetsetten en de frontwrows mag bezetten én dat ze Karl Lagerfeld in haar speeddial heeft staan....heerlijk moet dat zijn, toch? 

Hoe dan ook, de lady heeft ook smaak en maar al te vaak kan je haar signaleren in geslaagde outfit combo's. On our radar: is haar zeer geslaagde, casual maar toch very fashionabele stripes meet military parka. En het goede nieuws....je kan dit ook mainstream scoren. Check it out en just copy the look.

parkastripes03   parkastripes04

Leigh Lezark & Olivia Palermo

parkastripes01   parkastripes02

Copy the look met de Mango parka en ASOS stripes

page loaded