Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elles de Koe & Wolles: pop-up

Door Angelique op 24.08.2010

Alleen maar goed nieuws uit de Gentse fashionscene. Elles de Koe stelt met trots haar eerste full collectie 'Wolles' voor en doet dat met een pop-up shop in de hippe Bennesteeg.

ellesdekoe_pop-up_collectie_wolles2

100% wol voor vrouwen

Elles de Koe ontwerpt al een dikke 5 jaar leuke fashion items. Haar vroegere creaties waren vaak accessoires en leuke kaartjes maar sinds haar succesvolle deelname en 2de plek bij het VTM-programma De Designers, kriebelde het om meer te ontwerpen. 

Haar eerste wintercollectie voor vrouwen bestaat uit jasjes, rokken, jurken en truitjes. Alle ontwerpen zijn 100% wol en gebaseerd op het thema Schotland. De collectie bestaat uit een zeer kleine oplage en is volledig in België gemaakt.

ellesdekoe_pop-up_collectie_wolles1

ellesdekoe_pop-up_collectie_wolles3

 (foto's: Lieven Dierckx) 

Elles is moeilijk in een vakje te stoppen. Ze heeft een eigenzinnige voorliefde voor oude spullen en handwerk. En dat zie je duidelijk in haar eerste collectie. 

Pop-up in de Bennesteeg

'De Smidse van Elles' is een pop-up pand in de Gentse Bennesteeg, waar ze haar collectie zal verkopen maar ook andere Elles' creaties als plaids gemaakt uit gedragen truien, schilderijboekjes, tassen, juwelen enz... .

De smidse van Elles
Bennesteeg 21 
9000 Gent 

zaterdag 18 september tem zaterdag 2 oktober 2010
van dinsdag tot zaterdag
open van 10:30 tot 13:00 & van 14:00 tot 18:30

page loaded