Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grace Coddington schrijft haar memoires

Door Michael op 23.08.2010

Grace-Coddington2

Grace Coddington de styliste van Vogue en voormalig model is bezig met haar autobiografie. Coddington ken je allicht uit de bladen ofwel uit de documentaire The September Issue. Grace draait al jaren mee in de fashion bizz en zal nu al haar avonturen en gedachten neer pennen. 

Grace-Coddington1
Grace Coddington samen met Vogue editor Anna Wintour
Grace-Coddington3
Anna Wintour, Marc Jacobs & Grace Coddington

De fashion know-it-all werkte met tal van internationale namen en stond zelf als model voor de lens in de jaren '60 & '70. Ze kent de sector dus door en door. Samen met Jay Fielden, de uitgever van Men's Vogue, werkt ze aan een voorstel voor haar memoires. Een boek vol modekennis om naar uit te kijken dus! 

Zou er een vettig Anna Wintour roddel in staan? I hope! grin

page loaded