Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New brand in town: Made by Chickies

Door Patricia op 22.08.2010

Gisteren bestookte Belmodo je al met goed modenieuws uit het Leuvense, vandaag volgt meer! Made by Chickies is geboren, een nieuw brand dat zich toespitst op crafty tees en vintage bags. Centraal in het merk van Evelyne Dumon en Itza Bocken staat het uitdrukken van hun zotte persoonlijkheden en liefde voor streetstyle. Gooi daar nog een scheut vintage bovenop en ik ben helemaal verkocht. Dit alles resulteert in leuke shirts met slogans voor mannen en vrouwen met een old school vibe en een zorgvuldig uitgezochte collectie vintage handtassen. Alle goodies vind je online en snel zijn is de boodschap, want ze vliegen de deur uit!

mbc2 mbc

mbc5

mbc6

Meer info vind je hier en hier!

page loaded