Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yard in my backyard

Door Patricia op 22.08.2010

Mijn hometown Leuven is een welkom initiatief rijker. Yard, ofwel Young Artists & Designers wil een platform bieden voor jonge kunstenaars en ontwerpers. De benedenverdieping van het huisje in de Diestsestraat waar je Yard vinden kan is voorbehouden voor zowel mannen- als vrouwenkledij van nationale en internationale ontwerpers. Foret Féerique, I love Deer en Ferial zijn slechts een aantal van de brands die Yard verkoopt. Ook voor accessoires en tassen kan je bij Yard je hart ophalen, vooral de selectie handtassen van onder andere Juliette Bogers en Monique Brokhus wisten mij te bekoren. De bovenverdieping is voorbehouden voor kunst en doet dienst als galerie, wat het geheel natuurlijk dubbel zo interessant maakt. De jonge kunstenaar Samuel Vanderveken bijt de spits af, zijn werken hangen bij Yard tot zaterdag 30 oktober.

DSC_0272 DSC_0266 DSC_0270

DSC_0278

Meer info? www.yard-leuven.com

DSC_0277 DSC_0269

page loaded