Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rituals & slow wear

Door Angelique op 20.08.2010

Rituals stelde gisteren op toepasselijke wijze 'met een heerlijke yoga sessie' zijn eerste kledinglijn Home&Yoga Wear voor in Knokke. De slow wear collectie is 100% biologisch en past perfect in de geest van het brand.

Rituals_yoga2 Rituals_yoga1

Rituals als tweede huid

Het Nederlandse verzorgingslabel is sterk geïnspireerd op rituelen uit het Oosten en wil met deze slow wear collectie dan ook zorgen voor een mooie en zeer comfortabele outfit die je o.a. thuis kan dragen. Het is ook de ideale look voor een Yoga-sessie. 

Rituals_homewear2 Rituals_homewear1

Uniek aan deze collectie zijn de verborgen boodschappen op de binnenkant à la 'There is no way to happiness, happiness is the way'. Waarmee Rituals alweer toont dat het lichaam én geest wil inspireren.

Je vindt de collectie in meerdere zachte kleuren vanaf nu in de Rituals shops en dit zijn onze Belmodo.tv favorieten.

Rituals_homewear_singlet Rituals_homewear_kimono
Rituals_homewear_hamman_pants Rituals_homewear_hipster
De prijzen variëren van €19,90 voor de hipster tot €59,90 voor de kimono

Oh ja, er is ook een slow wear t-shirt en broek voor mannen...Kunnen we thuis gezellig samen knuffelen in Rituals.

De toekomst

Ik had gisteren een fijne babbel met Rituals founder Raymond Cloosterman en die vertelde me heel fier dat Rituals eind 2010 10 jaar bestaat, congrats! Naar aanleiding daarvan zal Rituals dan ook een parfumlijn lanceren, waarschijnlijk tegen Kerst. Ik mocht al een paar geuren in primeur ruiken en ik kan alleen maar vermoeden dat ook dit weer een succes zal worden. Verder zal Rituals nog heel wat shops openen in België en zal het label ook zonneproducten lanceren voor zomer 2011. 

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

page loaded