Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christophe Coppens ontwerpt voor JBC

Door Michael op 19.08.2010

Christophe-Coppens-JBC-Belmodo.tv-3

De Belgische hoeden- en accessoiresontwerper Christophe Coppens zal vanaf dit najaar ontwerpen voor JBC. Na Walter Van Beirendonck is het dus de beurt aan Coppens. De hoeden lover scoort internationaal hoog want niet alleen koningen & koninginnen kiezen voor CC, ook Hollywood residents als Rihanna & Kim Catrall zweren bij zijn creaties. Een samenwerking om in de gaten te houden!

Titi-and-The-German-Kid-JBC-Belmodo.tv

Het hoeven natuurlijk niet altijd megabekende designers te zijn die het JBC avontuur aangaan. Ook ontwerpster Kristien Follon aka Titi and The German Kid zal een girls-only capsulecollectie tekenen voor JBC. Dit kan je nu alvast vinden in de shops! Titi and The German Kid kan je trouwens ook vinden bij De Invasie in Leuven op zondag 26 september. Check hier het artikel Opgepast: De Invasie & zijn strijders!

www.jbc.be

page loaded