Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mad Men jurken op eBay

Door Michael op 16.08.2010

Afbeelding-2 Afbeelding-3
Afbeelding-7 Afbeelding-6

De fifties zijn hot dat blijkt megaduidelijk uit het overdonderende succes van de tv-serie Mad Men. Niet alleen tv zet de trend, ook tal van modehuizen springen op de kar en tonen voor het najaar superveel inspired by '50's materiaal. 

Goed nieuws dus voor alle lovers van het tijdperk want de makers van Mad Men veilen online een aantal jurken van o.a. actrices January Jones & Christina Hendricks. Verder ook een blauwgroene avondjurk en een metallic jurk van enkele van de personages. Ben je niet meteen into fashion en wil je andere spullen? No problemo want er zijn ook tal van meubels en rekwisieten te koop. Voor een figurantenrol in seizoen 5 kan je trouwens ook bieden.

Afbeelding-4 Afbeelding-5

De opbrengst van de veiling gaat naar een longkankerproject in California. De verkoop loopt nog tot en met zondag 22 augustus

Klik hier voor de eBay Mad Men veiling!

page loaded