Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Do the Antwerp fashion walk

Door Angelique op 14.08.2010

Antwerp Fashion Agents (AFA) is een gloednieuwe organisatie van de Antwerpse Mode- en Schoenagenturen. Ze verdelen grote fashion labels in het Belgische modelandschap en willen deze mooie namen en bijhorende collecties tonen aan de pers maar ook aan het grote publiek. 

AFA_belmodo.tv   AFA organiseert voor de eerste keer Antwerp Fashion Weekend, een toonaangevend modeparcours door heen de stad.

Antwerp Fashion Weekend met bijhorende walk vindt plaats van donderdag 26 augustus tot en met maandag 30 augustus. Deelnemende modezaken zullen maandag 30 augustus uitzonderlijk tot 20:00 geopend zijn voor een late-night- shopping. De deelnemende modezaken liggen verspreid in de Antwerpse binnenstad, waar een plannetje te verkrijgen is waarop alle winkels vermeld staan. 

hospital_01 clinic_Belmodo.tv
verso_220x198_copy_klein MAMANdeluxeI_Belmodo.tv

Er zijn heel wat deelnemende shops denk aan Clinic, Hospital, Maman de Luxe, Verso, Enes, Princess Blue, Step by Step, die je ook hier op Belmodo.tv kan terug vinden. Wat ons betreft is Antwerp Fashion Weekend een aanrader om heel wat shops in Antwerpen te ontdekken en om eens zwaar te scoren voor het komend winterseizoen. Eigenlijk is ieder excuus goed om te shoppen in Antwerpen, toch? ;o)

page loaded