Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Debbie loves Only

Door Michael op 13.08.2010

IMG_3178 IMG_3227
IMG_3254 IMG_3230

Belmodo.tv trok met Debbie Janssens richting Only om haar favoriete Only outfits te scoren. Debbie zal op woensdag 25 & donderdag 26 augustus naar Kopenhagen vliegen voor het grootste blogevenement ter gelegenheid van de 15de verjaardag van het coole brand. De blogster werd door Only zelf gekozen en is de enige die België zal vertegenwoordigen. Belmodo.tv had een gesprek met de bloggin' fashionista @ Only shop op de Meir nummer 59!

IMG_3223

Hoe ben je eigenlijk aan het bloggen gegaan?

"Mijn blog Rendez Fou bestaat eigenlijk nog maar net, want ik ben er tijdens mijn blok pas aan begonnen. In het begin denk je daar allemaal zo niet over na, het is pas als er reacties beginnen komen uit binnen- en buitenland op je posts dat je denkt van tiens het is precies wel plezant."

Waarom ben jij door Only uitgekozen denk je?

"Only was op zoek naar iemand die compleet into fashion is en nog maar net startte met haar blog. Aangezien ik een ongelooflijke Only lover ben heb ik hen een paar inspirerende foto's toegestuurd en boem ... enkele weken later kreeg ik te horen dat ik mag gaan. Ik denk dat ik gewoon weg goed in het profiel pas en dat ik super enthousiast ben om meer te weten te komen wat achter Only schuil gaat."

IMG_3203 IMG_3214

Heb je een raad voor andere (beginnende) bloggers?

"Echt raad geven lijkt me moeilijk, elke blog is anders en komt vanuit een eigen visie op het leven. Maar wat voor mij vooral belangrijk is, is jezelf niet te serieus nemen. In het begin heb ik bijvoorbeeld vooral getwijfeld of ik foto's zou posten van mezelf. Het blijft toch raar want het lijkt alsof je verliefd bent op jezelf ... maar uiteindelijk doe ik het wel en probeer ik toch te beseffen dat alles relatief is."

IMG_3257

Wat zijn jouw favoriete blogs, shops & designers?

"Blogs die ik bijna dagelijks controleer en dus écht verslaafd aan ben zijn Chicmuse , Style Scrapbook , The Blond Salad en Poise & Vogue . Shoppen doe ik graag bij Rewind in Gent én bij Only natuurlijk. Favo designer is ongetwijfeld Marc Jacobs. Really love him!"

Wat verwacht je van jouw trip naar Kopenhagen?

"Achter de schermen bij Only is supertof want ik heb altijd al willen weten hoe het er aan het werk gaat. De fotoshoot zal ook leuk worden én natuurlijk de party ..."

Veel succes Debbie!

Only opent trouwens een nieuwe winkel in Antwerpen aan de Leysstraat 21. Vanaf vrijdag 17 september kan je er terecht voor al je vintage items en oldschool denim. De eerste 150 bezoekersdie op vrijdag 17 september in bikini naar de shop komen krijgen elk een Only jeans en t-shirt. Leg die bikini dus niet te ver weg want je zal hem nog nodig hebben!;-)

Wil je kans maken op een Only Shoppingbon? Surf dan razend snel naar onze wedstrijd Win een Only Shoppingbon! Check hier alles over Only!

page loaded