Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shape & love yourself

Door Angelique op 12.08.2010

Heel erg ambetant als je onzeker bent over je lichaam én je outfit...We know the feeling! Denk aan volgende fashionmissers waarbij bijvoorbeeld de rand van je slip onder je jurk zichtbaar is en je dus beter een hele avond op je stoel blijft zitten. Of wanneer net dat ene kilootje teveel ervoor zorgt dat je een hele dag je adem moet inhouden...Of het moment dat die vervelende bh-lijnen je lichaam afsnoeren alsof je uit verschillende stukken bent samengesteld :o)... Cass Shapewear maakt vanaf nu voorgoed komaf met onzekerheden. Het is de shapewear die ontworpen is om gezien te worden, voilà weg met die kleine en grote twijfels, show off baby! 

cass_shapewear_belmodo.tv_artikel3 cass_shapewear_belmodo.tv_artikel2 cass_shapewear_belmodo.tv_artikel1

Shape that body

Een paar maanden geleden vroegen we jullie om jullie frustraties via onze oproep 'Please let me shape that body' te delen. De reacties kwamen massaal binnen en ondertussen hebben we een aantal ladies kunnen verwennen met de perfecte Cass Shapewear.

Zin in een leuke attentie?

Bij aankoop van een corrigerende top, body of onderjurk op www.cassshapewear.be , krijg je als Belmodo.tv lover gratis een hoge taille short ter waarde van €33. Voeg de hoge taille short toe in je winkelwagen, en vul kortingscode “Belmodo” in, dan krijg je deze short cadeau, zolang de voorraad strekt.

cass_shapewear_belmodo.tv_hogetailleshort de Cass Shapewear hoge taille short

Mieke ontdekt Cass Shapewear

page loaded