Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I die by Rachel Zoe

Door Michael op 12.08.2010

marc-jacobs--Rachel-Zoe

Rachel Zoe is dé celebrity styliste in Hollywood. Fashionlovers hebben allicht via het net al kennis gemaakt met haar tv-programma The Rachel Zoe Project. Daarin krijg je duidelijk te zien dat Rachel supergrappige en altijd knallende uitspraken doet. 

Klassiekers ondertussen zijn ' OCC' (out of control), ' This is ba-na-nas', ' This is on another level' en ' I die'. Die laatste vormt nu de basis voor een fotoshoot in het magazine Harper's Bazaar. Daarin zie je hoe Rachel Zoe om het leven wordt gebracht door designers als Marc Jacobs, Michael Kors en Vera Wang. Door middel van vergiftigde drankjes, een dolksteek of designertassen. 

gallery_main-rachel-zoe-harpers-bazaar-08092010-01

De Rachel Zoe 'I die' fotoshoot krijg je te zien in het september nummer van Harper's Bazaar. Belmodo.tv geeft je alvast enkele foto's!

500x_zoec81110

page loaded