Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shoes of Prey!

Door Lies op 11.08.2010

Leve Facebook! Het deed mij alweer een fantastisch label ontdekken: Shoes of Prey.

Iedereen weet dat ik immer en altijd op zoek ben naar dé perfecte schoenen, en vanaf nu kan je die ook zelf ontwerpen op shoesofprey.com. Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar je kan werkelijk alle mogelijke modelletjes kiezen, met verschillende hakken en al: naaldhak, gewone hak, kitty heels, houten hak, sleehak,....Vervolgens kies je de kleuren, de materialen, de versieringen: me likeyyyyy!!!

Je hebt jouw very own paar schoenen vanaf 135 euro tot 235 euro!

Ik heb al zitten experimenteren en ik ga voor de herfst zeker een paar bestellen. Ik deel daarna met graagte mijn ervaringen met jullie!

Mijn experimenten, het kan altijd iets minder eclectisch uiteraard!

5 2 6 1
3
Een beetje Dries Van Noten-ish!! smile
4

page loaded