Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuwe ontwerper voor H&M?

Door Michael op 09.08.2010

images

Volgens talrijke geruchten via facebook, allerlei blogs en talrijke fashion news websites zou de volgende fashion designer collaboration met H&M bekend zijn. Het Taiwanese modehuis Shiatzy Chen zou in november de volgende zijn in het rijtje die een collectie mag uitbrengen bij H&M. In Europa is het huis nog niet bekend, maar in Azië wordt het vergeleken met Chanel. De stijl van het modehuis wordt omschreven als neo-Chinese chic en vormt een mix van Chinees handwerk en Westerse snitten.

Omdat meer en meer modelabels hun activiteiten richten op Azië, is de samenwerking geen gekke keuze. De vraag is natuurlijk wel hoe groot het succes zal zijn in Westerse landen. In ieder geval een zaak om op te volgen!

Roberto Cavalli, Viktor & Rolf, Comme des Garçons, Matthew Williamson & Jimmy Choo gingen het Taiwanese modehuis al voor. Nu afwachten of de geruchten kloppen! 

Geniet ondertussen al ff mee van de fashion show tijdens de Parijse fashion week voor de herfst-/wintercollectie 2010 van Shiatzy Chen, geïnspireerd op Anna Wintour.

page loaded