Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grey is the new Blonde!

Door Lies op 09.08.2010

1

3

Lady Gaga is niet goed voor mijn pokerface. My favourite little weirdo schittert op de cover van het septembernummer van Vanity Fair, met heerlijk grijs haar. Het bijhorende filmpje toont La Gaga's poseerkunsten, en ook al zou ze de voorbije maanden enkele keren bezweken zijn aan de druk en vermoeidheid, ze ziet er toch opmerkelijk energiek uit. En ik moet zeggen: I like er moves!

De cover is wat mij betreft ook zeer geslaagd, Gaga looks fabulous! En ja, natuurlijk besef ik dat daar zowel digitale als non-digitale hulpmiddelen voor ingeroepen zijn.

Grijs haar is tegenwoordig hipper dan hip en ook al zou ik een grijze coupe zelf niet uitproberen (na mijn witte coupe heb ik mijn lesje wel geleerd...), ik pruim het wel! Ook Kate Moss, Tavi van thestylerookie.com, Kelis en Pixie Geldof zijn al gezwicht voor de grijze trend. Wie durft??

7
Intentional or not intentional?

5 6
Kelis en Pixie.

4
Tavi! Nog maar net adolescerende en al grijs!

page loaded