Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye Bye Emma Watson

Door Michael op 09.08.2010

Burberry-ontslaat-Emma-Watson_groot rosie-huntington-whiteley-burberry.jpg
Emma-Watson-crop Emma-Watson-crop_2

Burberry heeft actrice Emma Watson aan de kant gezet. Watson is dus voortaan niet meer het gezicht van het modehuis. De komende herfst- en wintercampagne 2010 zal niet meer voor Watson zijn. De 20-jarige Harry Potter-ster wordt per direct aan de kant geschoven voor actrice Rosie Huntington - Whiteley.

Rosie was al eerder het gezicht van Burberry maar werd 2 jaar terug botweg aan de kant geschoven voor Watson. Time is getting back on her... Het waarom van de stopzetting met Watson blijft voorlopig uit. Zou het iets te maken hebben met de liefde tussen Watson & haar Burberry collega George Craig?

Watson rende afgelopen weekend trouwens richting kapper en zette de schaar in haar welgekende bruine lange haren. Resultaat een kort kopje in strawberry blonde! Om nog meer ruchtbaarheid te geven, plaatste ze het meteen op facebook. Een goed begin om haar imago van nieuwe schwung te voorzien! 

Go go go Hermelien!

page loaded