Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Moms & Daughters

Door Tiany op 08.08.2010

Comptoir des Cotonniers, also known as het Franse label dat steeds opnieuw kiest voor moeder & dochter campagne combinaties... did it again! In de spotlight deze keer een van mijn favoriete blogsters: de gorgeous looking Franse Miss Pandora en haar moeder.

misspandora-01

Louise Ebel alias Miss Pandora studeert kunstacademie, haar moeder is directrice van het Franse mode instituut IFM Paris. Louise is al jaren bezeten door mode en vooral verslaafd aan kledij en accessoires met een verleden: lees vintage. Onder haar vriendinnen is er Alix aka The Cherry Blossom Girl. Ze staat in het boek van The Sartorialist, won de street style wedstrijd van de Franse Glamour en heeft modegigant Zara aangeklaagd toen ze een t-shirt op de markt brachten met een tekening dat volledig gekopieerd bleek te zijn van een van Miss Pandora's pics. Kortom, she's cool, ziet er geweldig uit en is samen met haar moeder een perfect  Comptoir des Cotonniers duo.

The Zara t-shirt...

misspandora-03 misspandora-04

misspandora-02

Bij deze ook een spontane sollicitatie van yours truly en de mini's smile

misspandora-05

page loaded