Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Not the It-bag, but the Ipad

Door Tiany op 04.08.2010

Tegenwoordig gaat het niet langer om de IT-tas die je draagt -wil ik mezelf wijsmaken om me loads of money te besparen- maar om de Ipad. En vooral om het hoesje waarin je je new BFF omhult. Mijn geliefde Ipad die ik overal mee naartoe sleur en voortdurend gebruik om mijn mails te checken en mijn kids & moi te entertainen met geweldige applicaties, vertoeft dezer dagen nog in een best saai zwart jasje....

Maar on the ever lasting wish-list staan een van deze iets funkier designer exemplaren

Louis Vuitton, Gucci, Tod's and so many more to come...zou de Fendi Peek-a-boo in Ipad exemplaar uitgebracht worden?

itipad-01

itibag-04

itipad-02

Gossip Girl Blake Lively, net zo als mezelf vergroeid aan haar Ipad...who needs an IT-bag?

itipad-03

page loaded