Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ONLY wedstrijd: Jouw modeblunders zijn goud waard!

Door Lies op 02.08.2010

Het merk Only organiseert een erg fijne wedstrijd die je de kans geeft de volledige nieuwe Only-collectie te winnen! Het enige wat je moet doen is foto's insturen van jouw grootste modeblunders. Als je dus hopeloos genoeg bent, is die volledige nieuwe garderobe binnenkort de jouwe!

Op only.com is er binnenkort een heuse fotogallerij waar jij dus tussen zal moeten 'schitteren', wil je de hoofdprijs in de wacht slepen. Post dus vanaf 9 augustus jouw meest foute outfits van de periode 1995-2010, en wees de absolute queen van de wall of shame! Deadline is 6 september! Go go go!

Need some inspiration?

7 8
Hmm, good busy, dude!

3 4
Let's wear matching outfits!

5 6
Denim...gone bad!

1 2
Need I say more?

page loaded