Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A trip to River Island!

Door Lies op 30.07.2010

De Britse keten River Island is coming to A town! Maar dat las je natuurlijk al. Op zaterdag 4 september opent de eerste Belgische shop op de Antwerpse Meir, en dat is goed nieuws. Dat is zelfs zeer goed nieuws, hebben wij de voorbije twee dagen aan den lijve ondervonden. Want op uitnodiging van River Island, ging Belmodo.tv twee dagen naar London, waar wij de nieuwe collectie mochten bewonderen, en nog eens goed in de watten werden gelegd ook! Ha!

Woensdag ging het richting London. Partners in crime? Elle's Anne Poelmans, Glam*it's Elspeth Jenkins en Knack Weekends Ellen De Wolf. En van de Dutchies waren het Tessy Van Den Boom van Glamour, Annick Broekhof van Cosmopolitan en Elise Van Wonderen van Ilovefashionnews.com. Leuuuuk gezelschap!

IMG_5706
Anne just can't stop loving her Mac.

1
Van links naar rechts: Me, Elspeth, Ellen en PR-madame Elke Timmerman.

IMG_5815
Van links naar rechts: Tessy, Elise en Annick!

In London waren we te gast in de River Island Headquarters voor een blik achter de schermen. Pretty impressive als je weet dat River Island zo'n 300 shops heeft wereldwijd. Een loftachtige ruimte vol met jonge creatievelingen waaronder 40 (!) designers, patern cutters, PR representatives,...en vooral veeeeel heerlijke possible new outfits:nice!

IMG_5723 IMG_5727

Na een heerlijk diner in wijlen Lady Di's favo restaurant 'Le Caprice' lieten we ons nog bedienen van een cocktailtje in de exclusieve Courtyard Garden van ons 5 sterren 'Sanderson' hotel, waarna ik toch besloot eens goed te profiteren van een gigantisch bed dat helemaal voor mij alleen was!

IMG_5778

IMG_5732

Next day: FREE shopping spree in de River Island shop in Oxford Street! De collectie is echt onwaarschijnlijk leuk, origineel en betaalbaar: a match made in heaven! Benieuwd naar al dat moois: hier mijn favoriete stuks! En ja, ik beken, I'm a still a shoe addict.

IMG_5841 IMG_5816
IMG_5830
IMG_5817 IMG_5842
IMG_5826 IMG_5858
IMG_5840
IMG_5829 IMG_5834
IMG_5845
IMG_5846 IMG_5838
IMG_5835 IMG_5828

Nog 35 nachtjes slapen....

page loaded