Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swarovski Wonderland

Door Tiany op 26.07.2010

Swarovski is wellicht een van de meest 'underestimated' merken op deze planeet. We schijnen namelijk vaak te denken dat het fonkelend moois beperkt blijft tot beeldige postuurtjes van de nodige flora & fauna. Maar truth is, dat de kristallen van Swarovski behoren tot een wondere wereld waar ik onlangs kennis mee mocht maken. 

The Swarovski Suite: wordt rijkelijk gevuld met moois tijdens de verschillende Red Carpet events, de stylisten van celebs komen hier de nodige goodies halen.

atelier-swarovski-11

Al sinds 1939 worden de kristallen gebruikt in de filmindustrie. Voorbeelden? De rode blinkende schoentjes van Dorothy in The Wizard of Oz, ongetwijfeld een mooie referentie. Maar ook in de meest recente Sex & The City mochten de Swarovski kristallen niet ontbreken. Van Carrie's befaamde 'Power Bag' tot de kristallen luchters en champagne glazen tijdens het trouwfeest van Stanford. 

atelier-swarovski-10

atelier-swarovski-05   atelier-swarovski-06

Power bag and lovely Carrie dress...both requested in my wardrobe!

atelier-swarovski-09

Op red carpets worldwide worden sterren als JLo en Eva Longoria voorzien van kristallen juwelen en tasjes met namen als de ‘So Posh’ of de ‘Gilda’ bag. Very pretty on the red carpets en ongetwijfeld ook very pretty in mijn garderobe.

atelier-swarovski-07   atelier-swarovski-08

Minstens even indrukwekkend en noemenswaardig is de zogenaamde Atelier Swarovski collectie getekend door een interessante garde aan ontwerpers. Matthew Williamson en Nicholas Kirkwood ontwierpen al pareltjes uit kristal en voor het najaar heeft zelfs Karl Lagerfeld zijn kunsten in Swarovski vereeuwigd. Atelier Swarovski is een gelimiteerde verzameling juwelen waarbij ontwerpers de kristallen van Swarovski op hun eigen manier verwerken. De creaties zijn echt beeldig en origineel en staan sinds kort hoog bovenaan mijn verlanglijst.

Karl Lagerfeld meets Swarovski creatie.....we love!

atelier-swarovski-01

Creaties van Matthew Williamson voor Atelier Swarovski

atelier-swarovski-02   atelier-swarovski-03

page loaded