Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New kid in jewel land: Alice De Wrangel

Door Angelique op 22.07.2010

Oh wat zijn we zot van het werk van het Brusselse talent Alice De Wrangel.

Psychedelische juwelen

Deze juwelendesigner is pas 23 en ontwerpt echt fantastisch schone abstracte halskettingen. Alice maakt alles zelf met de hand en valt op door het gebruik van volume, knallende kleuren en onverwachte combinaties.

Je kan niet anders dan pronken met de juwelen van Alice De Wrangel, super! 

Vice_leonardo_AliceDeWrangel_2
Vice_leonardo_AliceDeWrangel

 (foto's: Leonardo Van Dijl) 

De mannen van Vice zijn er ook altijd als de oververhitte fashionkippen bij en deden al een shoot met de juwelen van Alice De Wrangel. Trouwens zeer knap en passend psychedelisch werk van Leonardo en zijn team.

Creatief collectief

Alice maakt ook deel uit van het Brusselse Moustache Collectif. Alles kan alles mag, mode wordt gecombineerd met kunst, als het maar zot genoeg is. Dit om allerhande samenwerkingen tussen jonge artiesten te stimuleren. Alice is dan ook een deel van Uto&Pia. Ze vormt een creatief duo met Byram een kunstenaar die graag met plexiglass werkt.

AliceDeWrangel_tineclaerhout_groot

 (foto's: Tine Claerhout) 

Genoeg redenen dus om deze naam zeker in de gaten te houden.

page loaded