Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The inside does matter

Door Michael op 21.07.2010

LININGUP_pattern
CHOPSTICKPARADISE YESWECAN

Café Costume is dé manier om jouw buddy in een knap kostuum te steken. Bruno Van Gils is namelijk meester in tailoring à la carte. Voor de komende herfst- en winterperiode kijk ik nu toch al ff vooruit naar de laatste nieuwigheid in kostuumland.

Café Costume komt namelijk met de Limited Edition Lining, m.a.w. bij een op maat gemaakt pak hoort ook een luxueuze voering. Die voering krijgt voortaan een zeer creatieve en vooral persoonlijke touch. The inside does matter!

Belmodo.tv_linings_café_costume YESWECAN_pattern SOLIDACTIONLOVEPARTNER_pattern

Van Gils ging in zee met het Gents grafisch ontwerpbureau Glossy.tv en creëerde 6 verschillende grappige ontwerpen die de binnenkant van jouw jas kunnen customizen. Je kan kiezen uit o.a. thema's als Cigars & Whiskey, Yes We Can!, Solid Action Love Partner, Take Your Time, Lining - Up & Chopstick Paradise.

TAKEYOURTIME_pattern
WHISKEY_CIGARS LININGUP CHOPSTICKPARADISE_pattern

Voor meer informatie check je www.cafecostume.com!

page loaded