Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

My own private Pointbreak

Door Tiany op 13.07.2010

Pointbreak, je weet wel, die kult surf film waarin überhottie Keanu Reeves de rol speelt van een undercover agent dat een criminele surf bende infiltreert.... heeft me geïnspireerd.En laat ik nu nét het geluk hebben dat ik in Biarritz mag vertoeven en dat Roxy bereid is mij de knepen van het surfvak aan te leren, althans...dat willen ze toch proberen.

Of ik nu respect heb voor die coole chicks die gekke capriolen uithalen op een surfboard? Ja zeker! Na nog maar één uur in het water te hebben geploeterd, was mijn fysiek eraan voor de moeite. De enkele keren dat het me lukte om mijn bord te bestijgen, was sierlijkheid ver te zoeken. Ondanks de vele slokken zout water die ik voortdurend binnen kreeg en het omver gewalst worden door de golven is mijn alleereerste keer Roxy surf ervaring echt geweldig te noemen en best verslavend. Want steeds opnieuw lanceer ik me in het water en probeer ik tegen de golven in te pedellen om vervolgens nog sneller door de zee uitgespuwd te worden....    

Watch & Learn hoe het wél en niet moet...

Roxy Surf Chicks

surfing-11   

surfing-14

surfing-15

Partner in surf crime, Miss Glam*it Els & me

surfing-16 surfing-05

Ehhh....surfen, is dat niet in het water?

surfing-09

surfing-10

The T in action....

surfing-06 surfing-04

surfing-02 surfing-01

Stylish......precies een uitgeregende hond!

surfing-08

page loaded