Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Biarritz connection starring Roxy

Door Tiany op 12.07.2010

Yours truly vertoeft dezer dagen in goed gezelschap in het zonovergoten Biarritz...Reserach heet dat, om jullie op de hoogte te houden van de plaatselijke hotspots.....Wij spreken ook graag van een goede dosis "Roxy fun", aka surfing chicks, een beetje shoppen, lekker eten en tot in de vroege uurtjes genieten van de gezonde lucht.

zaterdag 10 juli 2010: Roxy Jam: de jaarlijkse girls surf happening aan surfspot Biarritz, waar maar liefst 32 surfsters enkele dagen hun prestaties op surfboards demonstreren. In een vorig verleden fantaseerde ik meermaals van een surfende Tiany en het coolheids-gehalte van een dergelijk kunnen, in de tegenwoordige tijd ben ik meer dan content met een invitatie Roxy, waar ik tussen een hip surf-minnend-publiekje mag genieten van de 'hang loose' sfeer die alom aanwezig is. Loving it, want het is echt geweldig om voortdurend te mogen staren op de goed gebruinde en bijna athletische lijven...veel tattoos en heel veel kleur. Verder heel veel nice waves, zon, zee, strand, een goed glaasje wijn en lekkere tapa's. We schuimen inmiddels de immo kantoren af op zoek naar ons toekomstig nieuwe domicilie.....

roxy-jam-28

Surf chick galore

roxy-jam-15 roxy-jam-14

roxy-jam-13 roxy-jam-12

Tattoo you

roxy-jam-18 roxy-jam-20

Too Cool to handle

roxy-jam-21 roxy-jam-11

roxy-jam-16 roxy-jam-22

Roxy Jam...the concert!

Want ja...een surf life zonder muziek is geen optie...en op de hippe tunes van La Femme is het shaken geblazen. Wij zijn bij deze officieel fan van La Femme!

roxy-jam-27

roxy-jam-09 roxy-jam-10

Els @ Glam-it wearing the T glasses & Pravda An, looking gorgeous

roxy-jam-01 roxy-jam-02

La Femme, we ???

roxy-jam-24

roxy-jam-03 roxy-jam-04

roxy-jam-07 roxy-jam-08

roxy-jam-05 roxy-jam-06

roxy-jam-25

Sorry people........we're staying!

page loaded