Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ohh Lord won’t you buy me….the whole Chanel boutique!

Door Tiany op 09.07.2010

De fashion bizz is officieel wreed, ik overweeg ermee te stoppen want ik kan het werkelijk niet meer aan...Net toen ik dacht dat ik van al mijn demonen verlost was, word ik nogmaals geconfronteerd met weelderige beelden van luxe campagnes à la Louis Vuitton en co. De doodsteek kwam er met de couture collectie van Chanel, onbetaalbaar ja... maar wederom zo subliem. 

Waarom heet ik niet Diane Kruger of ben ik niet de zus van Giabiconi of de next-up-in-line poulain van el Lagerfeld? Stel je voor...free access to Chanel wonderland. Zou ik het dan nog zo interessant vinden? Mah ba jaaaa!

En zo......allerliefste lovers droom ik meermaals per dag van een ideale wereld vol Chanel....bit shallow, maar drop dead gorgeous.    

chanel-couture-w-08   chanel-couture-w-10   chanel-couture-w-09

chanel-couture-w-06 chanel-couture-w-11 chanel-couture-w-07

The pretty models streetstyle & backstage

chanel-couture-w-12

chanel-couture-w-02   chanel-couture-w-04

chanel-couture-w-03   chanel-couture-w-01

page loaded